2022. november 11., péntek

Sok gondolat kavarog a fejemben. Ahogy újra fejlődöm, hogy önmagam legjobb verziója legyek úgy kerülnek elő gondolatok a múltbéli önmagamról. Folyamatosan dolgozom fel azt, miként éreztem hónapokkal-évekkel ezelőtt, mikor-mit-miért tettem és elemzem, mit tehettem volna másképp. Ez a feldolgozás egy fázisa. Nem állítom, hogy már mindent jól csinálok vagy gondolok, de a néhány hónappal ezelőtti énem sokat tanulhatna a mostanitól. 

Amit a következőkben tervezek ide az az, hogy apró írások formájában fogalmazok meg gondolatokat, egyfajta lezárásképpen. Mintha ez a blog, csak egy sima szemeteskosár lenne, amibe teleírt és összegyűrt lapokat dobálom. Talán majd összeállnak egy nagyobb egésszé és lesz belőle egy pszichonovella ... lehet, hogy előveszek régi írásokat és ráncfelvarrva közzéteszem itt ... ezt úgyse nézi senki. 

Fragmentumok lesz a címe.

Olyan ez a blog nekem, mint a tujasor a kertítés mentén. A figyelmetlen szemek elől eltakar, de azért van lehetőség benézni az ágak között. Akit érdekel, az láthatja, akit nem annak fel sem fog tűnni a létezése. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése